Pracuji ...

1.3.2010
Vlastníte hotel a chcete či potřebujete znát jeho hodnotu s ohledem na mezinárodní účetní standardy? Uvažujete o prodeji hotelu zahraničním investorům?

11. 11. 2009
Spíše komornější galerií zaměřenou na každodenní nákupy je nové obchodní centrum Atrium, které se na Dukelské třídě v Hradci Králové otevírá ve čtvrtek 12. listopadu veřejnosti. Investor a developer – společnost Amádeus Real a.s. – od první chvíle realizoval ideu rodinného (či sousedského) centra, jež těží ze svého umístění v srdci města a skvělé pěší dostupnosti.

9.9.2009
Jaro: v Praze takřka nulové prodeje, v Bratislavě zapůsobily stimuly v podobě plošných i individuálních slev. Léto: v Praze se rezidenční trh velice rychle rozeběhl, v Bratislavě dokonce předčil skeptické očekávání realitních odborníků.

30.7.2009
Přes 5 000 čtverečních metrů prvotřídních kancelářských a maloobchodních ploch nabídne první etapa nového projektu Iglavia Park. Za připravovaným obchodně-administrativním centrem, jež vyroste na atraktivním místě v Jihlavě v Jiráskové ulici, stojí akciová společnost PSJ.

23.7.2009
Jedním z prvních obchodních center orientovaným na každodenní potřeby nakupujících (tzv. convenience) se stane Atrium v centru Hradce Králové. Developerská společnost Amadeus Real objekt s plochou kolem 6 500 m2 s více čtyřiceti obchody a gastronomickými provozy slavnostně otevře v listopadu.

NAPSALI O NÁS

Máte zájem o odběr novinek e-mailem?

VIP Agent