Pracuji ...

Prodejny Albert procházejí remodelingem – výsledkem budou centra obchodu a služeb s moderním designem

PRAHA, 5.9.2012

Aby se u nás zákazníci cítili ještě lépe. Tímto jednoduchým heslem se řídí společnost Ahold Czech Republic, a.s. při remodelingu desítek supermarketů a hypermarketů Albert po celé České republice. Novým partnerem rozsáhlého projektu, který přináší modernizaci vzhledu prodejen, ale i zkvalitnění nabídky pro návštěvníky a zvýšení pohodlí při nakupování, je realitní a poradenská společnost Labartt Properties. Ta aktuálně zajišťuje veškeré služby spojené s dlouhodobými pronájmy komerčních prostor ve všech provozovnách a nemovitostech společnosti AHOLD Czech Republic, a. s. Cílem spolupráce je vytvořit pro zákazníky prodejen Albert prostředí, do kterého se budou rádi vracet, a nabídnout jim široké spektrum dalších služeb. Jedním z nosných směrů je vytvoření paralelních center služeb, v rámci nichž zákazníci Albertů najdou pestrou nabídku nájemců i mimo potravinářský segment.

Řada hypermarketů Albert v současnosti dostává zcela novou tvář konceptu One, který byl poprvé představen před rokem zákazníkům ve Svitavách. Tento koncept přinesl řadu novinek v rámci nakupování, například tržiště s ovocem a zeleninou, samoobslužné pokladny, připojení na wifi zdarma či kávu a čaj za 5 korun, které jdou celé na charitativní projekty v bezprostředním okolí prodejen.

Remodeling do konceptu One, který kromě Svitav a zcela nové prodejny v Ostravě již proběhl v Havlíčkově Brodě, Trutnově, Vyškově, Krnově a Opavě a chystá se v dalších lokalitách, zahrnuje i hledání úspěšnějšího konceptu a skladby sortimentu nájemců obchodních jednotek, které doplňují nabídku Albertu. Právě strategii a realizaci pronájmu těchto komerčních ploch má na starosti Labartt Properties. V rámci projektu dojde k rozšíření služeb a doplnění o prodejny se žádaným sortimentem, jako jsou lékárny, pet shopy, banky, pojišťovny, pošta, čistírny, domácí potřeby, papírnictví, výroba klíčů apod.

Otevíráme se širokému spektru potřeb a služeb. Naším cílem je, aby lidé v supermarketech a hypermarketech Albert vyřídili maximum každodenních nebo pravidelných úkonů. Máme stovky obchodních jednotek, které poskytujeme k pronájmu partnerům. Nebojíme se tak činit dokonce i na úkor našich vlastních prostor i segmentové konkurence. Takto rozvíjíme spolupráci nejen s nájemci z řad řetězců, ale i s lokálními podnikateli se specifickým sortimentem,“ říká Pavel Huml, ředitel real estate retailového řetězce Ahold. Spolupráce s Labartt Properties se dotýká všech supermarketů i hypermarketů skupiny, dalších nemovitostí a expanzních plánů Aholdu.

V rámci remodelingů dochází k vylepšení mixu nájemců a případnému doobsazování volných ploch. Nová koncepce Albertů takto například umožnila nabídnout na trh dalších 1 300 m2 k pronájmu v rámci prodejny v Olympii Mladá Boleslav nebo dokonce 2 800 m2 sousedících s Albertem v Olympii Brno. V takových případech hledáme jen nájemce, kteří by Albertu i jeho zákazníkům přinesli potřebnou synergii. Partnery hledáme ve všech segmentech od módy přes obchody se spotřební elektronikou až po nábytek,“ popisuje strategii Tomáš Banďouch, obchodní ředitel Labartt Properties.

Už první týdny spolupráce mezi Aholdem a společností Labartt Properties přinesly několika neobsazeným prodejnám nové nájemce z řad retailových řetězců. Ve všech případech jsou však noví nájemci osloveni veřejnou nabídkou na www.labartt.com. Výběr nájemců probíhá také pomocí otevřených tendrů s důrazem na kvalitu a dlouhodobou formu spolupráce.

Více na www.albert.cz a www.labartt.com

NAPSALI O NÁS

Máte zájem o odběr novinek e-mailem?

VIP Agent